Programma

Programma Oranje Podium 2024

Rommelmarkt Tuin Het Witte Paard
Tijd
14:30-16:00Yats
Oranje Podium Cafreek
Tijd
16:00-17:00 Offline
17:30-18:30Less is More
19:00-20:00Sjam
Old timer/Special cars en oude brommer showKerkplein
Tijd
14:30-17:00Info Oldtimer/Special cars en oude brommers

Yats

(Your All Time Songs).
Het duo met zangeres/gitarist Petra Vos en zanger/gitarist Frans Wielakker is opgericht in 2006 en sindsdien treden zij samen op voor verschillende events in Nederland.
Ze brengen een breed en afwisselend repertoire waarin gitaren uiteraard een belangrijke rol spelen. Actuele songs worden afgewisseld met “Oldies” en Rockklassiekers (ballads).
Het vocale gedeelte komt grotendeels voor rekening van zangeres Petra Vos. Met haar veelzijdige stem weet ze iedereen een optreden lang te boeien!

Offline

Offline is een gezellige Achterhoekse top2000band waarbij veelzijdigheid voorop staat. Zowel de “hedendaagse toppers” worden gespeeld, maar ook de “ongeslepen diamantjes” uit het verleden worden door Offline niet geschuwd.
Kortom muziek voor iedereen.
Ester wijkamp – zang
Brenda Vreeman – zang
Richard Albers – gitaar
Hilbert Somsen – drums
Rudy Schuurman – key’s
JP Scheepers – bas.

Less is More

Less is more begon ruim 12 jaar geleden als Penney en de Hippies. De opzet was nummers van allerlei genres waarvan veel nummers ooit in Toppop hadden gestaan: Blues, Rock of Funk, er is voor veel soorten muziek plaats in deze band. Het repertoire is in de loop der jaren wat steviger en wat vlotter geworden hoewel rustige nummers ook op ons repertoire staan. Er zullen voornamelijk songs voorbij komen uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig. Voorbeelden hiervan zijn Talking Heads, Frankie Miller, Anouk, Golden Earring, Jimi Hendrix, Franz Ferdinand en Deep Purple.

Helma Doppen-Bekken – zang en toetsen
Jos Doppen – gitaar en zang
Guus Hummelink – drums
Kevin Doppen – bas en zang

Sjam

SJAM gooit over bestaande covers hun eigen sausje. Dat kan verschillende kanten opgaan, van soul, jazz, disco tot rock. We maken vooral muziek omdat het zo ontzettend leuk is om samen muziek te maken. En als andere mensen daar dan ook nog van kunnen genieten is het extra meegenomen. We zeggen gekscherend wel eens dat we muziek maken waar je geen last van hebt.

Sandra Jansen – zang
Joris Beerten – bas gitaar
Freek Jansen – drums
Bart van het Hoofd – toetsen
Marcel Teunissen elektrisch gitaar